Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Volgt Club Brugge met Strandberg het voorbeeld van Anderlecht?

Carlos Strandberg

Club Brugge versterkte zich afgelopen winter met onder meer Carlos Strandberg, maar besloot om de 20-jarige Zweed van CSKA Moskou meteen bij Westerlo te stallen. De Kemphanen degradeerden echter op de laatste speeldag en hebben daardoor maanden geen competitief voetbal meer.

Strandberg kreeg van trainer Jacky Mathijssen 338 speelminuten in ‘t Kuipje, maar verder dan één doelpunt tegen Anderlecht geraakte de spits niet. Paars-Wit heeft met Silvère Ganvoula overigens een gelijkaardig ‘probleem’. De Brusselaars namen de spits vorige winter al over, maar stalden hem eerst nog tot het einde van het seizoen bij Westerlo.

Bij gebrek aan competitiematchen heeft Anderlecht beslist om Ganvoula nu al te laten meetrainen met de A-kern, zodat hij zich meteen ook vlotter kan aanpassen met het oog op volgend seizoen. Dat meldt La Dernière Heure. Een voorbeeld dat Club mogelijk volgt. Maar hoe dan ook mag Strandberg dit seizoen geen officiële wedstrijden meer spelen in een Blauw-Zwart shirt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws