Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Kijk hoe Immers en Vossen Club de zege bezorgen tegen Marbella

(VIDEO'S) - Kijk hoe Immers en Vossen Club de zege bezorgden tegen Marbella

Van 19 maart tot 26 maart vertoeft Blauw-Zwart – net als vorig seizoen – een week op Spaanse bodem om de laatste rechte lijn van het seizoen optimaal voor te bereiden. Donderdagavond werd er een oefenwedstrijd afgewerkt tegen Marbella, dat momenteel op de vierde plaats staat in de Spaanse derde klasse.

Michel Preud’homme roteerde er lustig op los en stuurde de volgende 11 namen tussen de lijnen: Horvath, De Bock (73′ Touba), Denswil (81′ Verburgh), Simons, Van Rhijn (45′ Palacios), Pina (45′ Vossen), Claudemir, Immers (76′ Van Landschoot), Vanaken (59′ Vlietinck), Vormer (87′ Ito) en Wesley (70′ Osei-Berkoe).

Club nam de match van bij het begin in handen en zag zijn overwicht al na een kwartier beloond worden. Na een lange inworp van Claudemir was het Immers die na goed doorkoppen van Wesley voor het openingsdoelpunt tekende. Blauw-Zwart wilde de score zo snel mogelijk verdubbelen, maar slaagde voor de rust niet meer in zijn opzet. Terwijl Immers de paal trof, kon Wesley net niet in doel verlengen.

Hoofdrol voor Vossen

Na de pauze had de bij de rust ingevallen Vossen slechts twee minuten nodig om zijn doelpuntje mee te pikken. De 28-jarige Limbuger kopte een vrijschop van De Bock mooi voorbij de doelman.

Ook Denswil wilde graag op het scorebord staan, maar het doelhout voorkwam voor de tweede keer een goal van Club. De manschappen van Michel Preud’homme bleven heer en meester, maar het bleef bij een eenvoudige 0-2 zege. Tien minuten voor tijd liep Vossen nog tegen een strenge tweede gele kaart en dus de uitsluiting aan.

Immers met de 0-1

Vossen met de 0-2

Immers treft de paal

Horvath met de redding

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws