Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Club-fans woest na assist Delferière op Samatta: “Wat staat hij daar te doen?”

(VIDEO) - Delferière geeft assist aan Samata

Club Brugge kijkt na 45 minuten voetballen tegen een 2-1 achterstand aan tegen KRC Genk. Op een kletsnatte grasmat in de Luminus Arena begon Blauw-Zwart zwak, maar kwam het beter in de match naarmate de eerste helft vorderde.

Genk begon veel scherper aan de match dan Club en zette dat overwicht al na 5 minuten om in een doelpunt. Het was zowaar scheidsrechter Sébastien Delferière die de pass van Ruslan Malinovsky deed afwijken en zo Mbwana Samatta op weg naar het openingsdoelpunt zette.

“Daardoor stond ik volledig op het verkeerde been”, laat Engels tijdens de rust weten bij PlaySports. “Engels mist echt zijn interceptie door die serieuze tik van Delferière. Heel sneu om op die manier een goal binnen te krijgen”, voegt Gert Verheyen eraan toe.

MPH ergert zich

Jean-Paul Boëtius en Alejandro Pozuelo vergaten vervolgens om de score te verdubbelen. Daarna een beter Club met vooral veel gevaar op hoekschoppen. De pogingen van Stefano Denswil en Bjorn Engels misten echter precisie om ex-doelman Mathew Ryan te kloppen.

“Als we zo aan de wedstrijd waren begonnen, dan stonden we nu niet achter”, riep Michel Preud’homme naar Philippe Clement. Net voor het rustsignaal scoorde Samatta zijn tweede van de avond, maar nog geen minuut later tekende Izquierdo voor de aansluitingstreffer.

Delferière met de assist op Samatta

Samatta met de 1-0


1-0 Ally Samatta Goal Belgium Jupiler Pro… door marcelinocortese

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws