Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Carlos Strandberg schittert bij beloften van Zweden

Carlos Strandberg schittert bij beloften van Zweden

Carlos Strandberg degradeerde onlangs met Westerlo uit de Jupiler Pro League en zal dus maandenlang geen officiële wedstrijden op competitieniveau meer kunnen afwerken. Dat belet de 20-jarige aanvaller echter niet om uit te blinken bij de beloften van Zweden.

Maandagavond namen de U21 van Zweden het op tegen de U20 van Tsjechië. Trainer Hakan Ericson dropte Strandberg in de basis en zal daar ongetwijfeld geen spijt van gehad hebben. De spits van Club Brugge vond twee keer de weg naar doel en gaf ook een assist. Het werd uiteindelijk 4-0! Onderstaand de beelden.

De twee doelpunten van Strandberg

De assist van Strandberg

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws