Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Zo reageerden Club-fans toen Ryan hen kwam groeten in de Luminus Arena

(VIDEO) - Zo reageerden Club-fans toen Ryan hen kwam groeten in Luminus Arena

“Natuurlijk ben ik blij dat we Club klopten, want ik speel nu voor Racing Genk. Maar ergens ben ik ook content dat Anderlecht niet won van KV Mechelen. Ik blijf een fan van Club Brugge en zal straks voor hen supporteren in de titelstrijd”, aldus Mathew Ryan tegenover Het Nieuwsblad na afloop van Genk – Club.

Het moge duidelijk zijn: Ryan is Club nog lang niet vergeten en ook omgekeerd ligt de 24-jarige Australiër nog altijd in de bovenste schuif bij de Blauw-Zwarte aanhang.

Na de match kwam de gewezen publiekslieveling van Jan Breydel speciaal even richting het Brugse supportersvak. “Here’s to you Mathew Ryan, Bruges loves you more than you will know oooohh”, klonk het. Ryan kon dat gebaar duidelijk appreciëren. Onderstaand de beelden vanuit het Club-vak, met speciale dank aan Valerie!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws