Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Wordt Genk – Club Brugge in extremis afgelast?

Wordt Genk - Club Brugge in extremis afgelast

Zaterdagavond staat Club Brugge voor de altijd lastige verplaatsing naar KRC Genk, dat zijn laatste kans op Play-Off 1 enkel kan grijpen met een driepunter. Het veld in de Luminus Arena ziet er echter niet goed uit, waardoor het nog niet zeker is of de match wel kan plaatsvinden.

“Benieuwd hoe het veld er hier over twee uur uitziet. Nu al plassen en nog de hele avond wordt regen verwacht…”, klonk het omstreeks 18u bij journalist Nicolas De Brabander, die ter plaatse is.

De scheidsrechters hebben de plassen op het veld intussen bestudeerd. “Als de situatie niet slechter wordt, dan kan er gespeeld worden”, aldus scheidsrechter Sébastien Delferière na keuring van het terrein. Onderstaand de beelden. UPDATE: de match gaat door! Hier zijn overigens de opstellingen van beide ploegen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws