Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Refaelov scoort knap doelpunt tegen Spanje-doelman De Gea

(VIDEO) - Refaelov scoort knap doelpunt tegen Spanje-doelman De Gea

Michel Preud’homme had het graag anders gezien, maar Lior Refaelov kon vanwege interlandverplichtingen niet mee op Play-Off stage naar Marbella. De 30-jarige flankaanvaller moest met Isräel immers aan de bak tegen Spanje. Intussen denkt de Brugse coach daar misschien al anders over.

Vrijdagavond was het Estadio El Molinón het decor voor de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Spanje en Israël. De thuisploeg was met 4-1 dan wel een maatje te groot voor de Israëliërs, maar mogelijk heeft Refaelov wel vertrouwen getankt dankzij een knappe goal tegen David de Gea & co. Onderstaand de beelden van zijn fraaie eerredder!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws