Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Jongeren breken ‘s nachts in op Jan Breydel

(VIDEO) - Jongeren breken 's nachts in op Jan Breydel

Alwin, Roland en Aaron Maas pakken op hun Youtube-kanaal Driedubbel geregeld uit met filmpjes waarin ze onder meer inbreken in bekende voetbalstadions. Nadat het trio eerder al binnendrong in Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Bayer Leverkusen en Feyenoord, wilden onze noorderburen ook hun kans wagen bij enkele bekende Belgische stadions.

“We zijn hier in Brugge. Jan Breydel is één van de meest aangevraagde stadions om in te breken”, vertelt Milan Dekkers, die voor de gelegenheid op pad is met de jongens van Driedubbel. Onderstaand de beelden van hun avontuur. Eerder werden ook het Constant Vanden Stockstadion, Sclessin en de Luminus Arena al op een nachtelijk bezoekje getrakteerd.

Jongeren breken ‘s nachts in op Jan Breydel

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws