Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – De Ideale Wereld dubt Timmy Simons & co op hilarische wijze

De Ideale Wereld dubt Timmy Simons & co op hilarische wijze

Dat de mannen van De Ideale Wereld niet om een grapje verlegen zitten, weten we al langer dan vandaag. In aanloop naar de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Griekenland werd Jelle De Beule ingehuurd als liplezer.

“Zaterdagavond spelen de Rode Duivels een kwalificatiewedstrijd tegen Griekenland en dan brult ons elftal erop los. Onverstaanbare oerkreten, maar gelukkig hebben wij op de redactie een zéér goede liplezer”, klinkt het op de Facebook-pagina van De Ideale Wereld. Ook onze captain, Timmy Simons, komt even aan bod.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws