Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vermant reageert op succes in Viareggio Cup

Sven Vermant (Club Brugge beloften)

De beloften van Club Brugge gooien momenteel hoge ogen op de prestigieuze ViaReggio Cup. De manschappen van Sven Vermant versloegen in de kwartfinale titelverdediger Juventus en vrijdag mocht ook Napoli zijn valiezen pakken door een 0-2 nederlaag tegen de Brugse jonkies.

Vermant is dan ook terecht een fiere coach. “Als je grote ploegen als Juventus en Napoli uitschakelt, verdien je het om in de halve finale (tegen Empoli, nvdr) te staan. En dat deden we dan ook nog eens zonder 9 spelers die weg waren met ons eerste elftal of hun nationale ploeg. We zijn heel trots op wat we tot nu toe verwezenlijkt hebben.”

De beloftencoach weet dat de kans bestaat dat hij straks definitief afscheid moet nemen van enkele spelers die de overstap maken naar de A-kern. “Dat blijft ons voornaamste doel: deze jongens klaarstomen voor het eerste elftal”, klinkt het vol begrip tegenover Mondoprimavera.

“Of we het toernooi kunnen winnen? Dat weet ik niet, maar we staan in de halve finale, dus een grote verrassing zijn we niet meer. Misschien kunnen we voor de volgende wedstrijd ook enkele spelers recupereren, zoals Fran Brodic. Ons doel is nu om gewoon te genieten van onze resterende wedstrijden en zover mogelijk te raken”, besluit Vermant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws