Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verloren zoon hoopt op terugkeer naar Club Brugge: “Mannaert belt nog elke week”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Doet de naam Valerijs Sabala nog een belletje rinkelen? De 20-jarige aanvaller streek in januari 2014 in Jan Breydel neer, maar kon nog niet op speelgelegenheid rekenen bij Club Brugge. Zeven uitleenbeurten later ziet het er ook niet meteen naar uit dat daar snel verandering in komt. Desondanks is het Brugse bestuur zijn jonge Let allesbehalve uit het oog verloren.

Tijdens de wintermercato werd Sabala uitgeleend aan Riga FC. In zijn geboorteland groeit de spits opnieuw naar zijn beste niveau en bovendien is hij een vaste waarde bij de Letse nationale ploeg. “Ik zie Riga niet als een project voor één jaar”, maakt Sabala duidelijk tegenover Sportazinas. “Dit zijn serieuze mensen die een team willen bouwen dat binnen een paar jaar voor de groepsfase van de Europa League gaat. Ze hebben als doel om een Letse topclub te worden.”

Anderzijds zegt hij zeker geen nee tegen een terugkeer naar Blauw-Zwart. “De sportief directeur van Club Brugge (Vincent Mannaert, nvdr) belt nog iedere wedstrijd naar mijn manager. Hij is geïnteresseerd in mijn prestaties. Als ik de kans heb om het tij te keren, dan zou ik natuurlijk graag terugkeren naar Club Brugge.” Sabala ligt nog onder contract tot midden 2018.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws