Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verheyen verklapt waarom hij het na amper één jaar voor bekeken hield als beloftentrainer van Club Brugge

Gert Verheyen (analist)
Tegenwoordig is Gert Verheyen selectieheer bij de nationale U19. Vooraleer hij bij de Belgische voetbalbond aan de slag ging, was Verheyen ook eventjes aan de slag als beloftentrainer van… Club Brugge.

“Misschien kwam dat te vroeg, al heb ik dat een jaar fantastisch graag gedaan”, zegt Verheyen daarover in Sport/Voetbalmagazine. “Het probleem was toen niet dat ik na dat jaar geen zin meer had, het probleem was dat Club het niet meer prettig vond dat ik daarnaast nog commentaar gaf bij wedstrijden. Toen heb ik daarvoor gekozen.”

Dat Verheyen graag analist en commentator bij wedstrijden is, is wel duidelijk. “Als de bond morgen ook een probleem heeft met die combinatie, ga ik er opnieuw eens goed over moeten nadenken. Een aanbod om al mijn tv-werk voor aan de kant te schuiven, zal echt héél goed moeten zijn”, besluit onze gewezen speler.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws