Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck krabt zich in de haren in aanloop naar duel tegen Club Brugge

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

Zondag is het woord opnieuw aan Club Brugge. Na de 101ste Ronde van Vlaanderen kijken Blauw-Zwart en AA Gent elkaar om 18 uur in de ogen in de Ghelamco Arena. In aanloop naar de Slag om Vlaanderen zit Hein Vanhaezebrouck met de nodige zorgen.

Michel Preud’homme bleef tijdens de interlandbreak gespaard van veel afwezigen. Bovendien keerden Lior Refaelov, Dorin Rotariu en Dion Cools met het nodige vertrouwen terug naar Brugge. Rafa scoorde tegen Spanje-doelman David De Gea, Rotariu kreeg speelminuten bij Roemenië en Cools bezorgde met zijn rake kopbal een driepunter aan de Jonge Duivels tegen Malta.

AA Gent zag de voorbije dagen maar liefst 11 (jeugd)-internationals terugkeren. Danijel Milićević moest bij Bosnië afhaken met last aan de knie. En met Nana Asare en Kenny Saief zijn volgens Het Nieuwsblad ook twee niet-internationals onzeker voor de topper tegen Blauw-Zwart.

Komende dagen moet duidelijk worden of het drietal van de Buffalo’s in actie kan komen zondag. Bij Club lijkt Bjorn Engels verlost van zijn adductorenprobleem, terwijl José Izquierdo, Anthony Limbombe en vanzelfsprekend Abdoulay Diaby in de lappenmand vertoeven.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws