Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt begrijpt gefrustreerde Preud’homme: “Het verhaal van al te vaak bij Club Brugge”

Peter Vandenbempt (analist)

Club Brugge was afgelopen weekend een schim van zichzelf in de Luminus Arena en verloor bijgevolg met 2-1 van KRC Genk. Peter Vandenbempt legt de vinger op de wonde.

“Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar uit de woorden van Michel Preud’homme leid ik af dat het een zeer slechte prestatie was van Club, zeker in het begin van de match”, vertelt de analist bij Sporza. “Preud’homme zei dat Club er vijf of zes had kunnen binnenkrijgen tegen een heel goed Genk. Dat is toch het verhaal van al te vaak bij Club Brugge: ze beginnen niet scherp aan de wedstrijd.”

“Club telt nu al zeven nederlagen buitenshuis”, gaat Vandenbempt verder. “Dat is toch heel erg veel. Het was een sombere avond, want ze zijn ook nog Diaby kwijtgeraakt. Die heeft dit seizoen nog geen bal goed geraakt, maar ik denk toch dat Club nog op hem rekende in een rol van een soort joker. Dat zal er dus niet van komen. Het goeie nieuws voor Club Brugge is dat het leider gebleven is, maar ik had de indruk dat MPH zich blauw geërgerd heeft aan de mentaliteit. Dat is al al te vaak zo geweest en dat is niet iets om licht over te gaan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws