Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken windt er geen doekjes om: “Op leven en dood”

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge is er op de laatste speeldag van de reguliere competitie niet in geslaagd om een driepunter te pakken tegen Sint-Truiden. Blauw-Zwart boog een 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong, maar slikte zes minuten voor tijd alsnog de 2-2.

Ondanks het feit dat het openingsdoelpunt al dan niet over de doellijn was, stak Hans Vanaken – net als Stefano Denswil – de hand in eigen boezem. “De eerste helft was niet op niveau. Het tempo lag veel te laag om hun blok te ontwrichten en onze pressing was niet goed. We wisten dat ze gevaarlijk konden zijn op stilstaande fases en dan scoren ze net daaruit.”

“De tweede helft was beter”, gaat Vanaken verder. “STVV kwam er 20 minuten niet aan te pas, maar we geven het toch nog weg met zo’n domme gelijkmaker. Een punt achter op Anderlecht is heel vervelend. Nu moeten we de achtervolging inzetten. Al denk ik niet dat dit punt mentale gevolgen zal hebben. Het worden hoe dan ook tien matchen op leven en dood”, besluit de middenvelder bij Sporza Radio.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws