Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van Holsbeeck onder de indruk van belangrijke pion bij Club Brugge: “Aanbevolen bij het bestuur”

Olivier Deschacht (Anderlecht)

Herman Van Holsbeeck is als sportief manager van RSC Anderlecht geen onbesproken figuur. Zelfs de Paars-Witte aanhang neemt hem geregeld op de korrel voor zijn soms minder geslaagde transfers. Anderzijds draait hij wel al lang mee in het wereldje en is hij dan ook van mening dat zijn opvolger het niet gemakkelijk zal hebben.

“Als men mij op dit ogenblik vraagt wie er op een dag mijn plaats zou kunnen innemen, dan zie ik geen 45 kandidaten”, vertelt Van Holsbeeck aan Sport/Voetbalmagazine. “Wie zijn degenen die het potentieel hebben en hun kwaliteit al bewezen hebben? Michel Louwagie (AA Gent), maar die is van mijn leeftijd.”

Ook de CEO van Club heeft volgens Van Holsbeeck heel wat talenten. “Vincent Mannaert zit nu natuurlijk bij Brugge, maar ik heb hem al vijftien jaar geleden aanbevolen bij het bestuur. Voorts is er nog Mehdi Bayat (Sporting Charleroi), die het voordeel van zijn leeftijd heeft, die de kwaliteiten heeft en die bezig is zijn weg te maken.”

“Of ik Mehdi zou aanprijzen bij ons bestuur? Dat is moeilijk, want hij is totaal in beslag genomen door Sporting Charleroi. Als u me vraagt wat ik van hem denk, dan antwoord ik u dat hij veel kwaliteiten heeft. Maar als men me vraagt om na te denken over mijn opvolger, dan zeg ik: dat is nu niet aan de orde. Ik wil hem niet in een lastig parket brengen bij Charleroi.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws