Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitblinker uit Belgische competitie legt uit waarom hij niet voor Club Brugge koos

Verhaeghe - Preud'homme

Club Brugge liet vorige zomer zijn oog vallen op Landry Dimata, maar Blauw-Zwart slaagde er uiteindelijk niet in om de beloftevolle aanvaller naar het Jan Breydelstadion te halen. KV Oostende toonde zich concreter en haalde Dimata binnen. Nu legt de spits uit waarom hij niet voor Club koos.

“Als je de namen hoort van al die buitenlandse clubs die je volgen, dan zou je daar het hoofd bij kunnen verliezen, maar ik heb tegen mezelf gezegd: rustig aan! Als dit goed verloopt, dan zal ik zeker nog een stap vooruit kunnen zetten”, zegt Dimata in Sport/Voetbalmagazine.

De spits voelde de nood om zich eerst te tonen in de Jupiler Pro League. “Ik wilde eerst mezelf bewijzen in België. Ik had snel door dat Oostende me echt wilde. Hun boodschap was duidelijk: we hebben vertrouwen in je en als je toont dat dat terecht is, dan krijg je je kans.”

“Dat was wat ik wilde horen, hetgeen ik ook bij Standard graag had gehoord. Hier gaf men aan dat ik ondanks de concurrentie van meer ervaren spelers, op dezelfde hoogte als zij zou gezet worden”, besluit Dimata.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws