Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Top entertainment bij Club Brugge: spelers verwennen hun fans

Club Brugge mascotte (3)

Dinsdag stond er nog een open training op het programma bij Club Brugge, maar tot en met zondag sluit Michel Preud’homme de rangen. Hij wil immers geen pottenkijkers bij de tactische voorbereidingen op de match tegen AA Gent. Toch waren er woensdag nog heel wat fans die onze helden moed konden inspreken voor de Slag om Vlaanderen. 

Na de ochtendtraining stonden er heel wat activiteiten op het programma in en rond Jan Breydel. Onderstaand een overzicht van het leukste beeldmateriaal.

Vossen, Vormer en Immers wanen zich chocolatiers

Jelle, Ruud en Lex trokken richting Brugge voor een sessie ‘chocolade maken’ bij topchocolatier Dominique Persoone. Enkele gelukkige supporters mochten samen met het Brugse trio de workshop tot een goed einde brengen.

Fun with chocolate!

Een bericht dat is gedeeld door @djordi_d_fotografie op

Refaelov en Claudemir winnen van straatvoetballers

Rafa en Claudi werkten drie voetbalproeven af tegen de Engie Street Heroes, twee bekende en zeer goeie straatvoetballers. Ze kwamen echter in elke opdracht tekort tegen het Brugse duo. Een mooi voorbeeld daarvan zie je in de volgende video.

Izquierdo en Palacios slaan een babbeltje

Joske en Heli trokken namiddag naar de Euro Shop in Middelkerke, waar ze in hun beste Engels de aanwezige fans te woord stonden. Voor wie het gemist zou hebben: eerde vandaag raakte bekend dat Izquierdo wellicht sneller fit zal zijn dan aanvankelijk gedacht werd. Onze Colombiaanse vleugelspits lachte dan ook zijn tanden bloot.

De Bock, Van Rhijn, Simons, Butelle en Horvath poseren

Tot slot zorgden verschillende partners van Club Brugge voor een meet & greet met onder meer Laurens De Bock, Ricardo van Rhijn, Timmy Simons, Ludovic Butelle en Ethan Horvath. Vanzelfsprekend kon een selfie met de supporters daarbij niet ontbreken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws