Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Timmy Simons komt met heuglijk nieuws

Simons en Vossen

Timmy Simons valt zélden op naast het veld, maar zijn ongelooflijke mijlpaal van 1.000 matchen kon hij vanzelfsprekend niet zomaar voorbij laten gaan. Onze kapitein is immers de eerste Belg in het selecte clubje van spelers met 1.000 of meer officiële wedstrijden op de teller. 

Daarom lanceert Simons zijn biografie 1000, die vanaf 1 april in de winkelrekken ligt. Dat vernam BlauwZwartFans van uitgeverij Van Halewyck. In het boek vertelt onze 40-jarige middenvelder onder meer over zijn indrukwekkende loopbaan.

Opgelet! Hier en daar kom je op internet verkeerde data tegen wat betreft de beschikbaarheid van het boek. De uitgeverij heeft ons nadrukkelijk meegedeeld dat het boek vanaf 1 april voorhanden is. De verkeerde data – die onder meer bij sommige webshops online staan – zullen ASAP aangepast worden. Onderstaand kan je jezelf alvast verzekeren van een exemplaar door zo snel mogelijk te reserveren.

Timmy Simons boek 1000

☑ Voor 23 uur besteld, morgen in huis
☑ 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
☑ Dag en nacht klantenservice
☑ Cadeautje? Laat het voor je inpakken en bezorgen

Win een exemplaar

BlauwZwartFans wil één van zijn trouwe lezers graag bedanken met een te winnen exemplaar van 1000. Deel simpelweg onderstaande Facebook-post en kruis je vingers voor geluk. Woensdag 22 maart om 16 uur maken wij de winnaar bekend en nemen we contact met hem / haar op voor de adresgegevens.

Timmy Simons 1000 korte inhoud

Op zijn eenentwintigste voetbalt Timmy Simons nog anoniem in derde klasse bij KTH Diest. Niemand die denkt dat de verdedigende middenvelder het tot één van de absolute sterkhouders van het Belgische voetbal zal schoppen. Ook Simons zelf niet. Maar plots gaat het snel voor de schrijnwerker-voetballer uit Rillaar. Dankzij Lei Clijsters grijpt hij bij SK Lommel alsnog zijn kans om profvoetballer te worden. De rest is geschiedenis.

Timmy is niet de man van de flitsende dribbels of overstapjes. Hij scoort niet aan de lopende band en grossiert niet in assists. En toch groeide hij bij alle clubs waar hij speelde uit tot een onmisbare pion en een waar icoon. In 1000, naar het indrukwekkende aantal profwedstrijden dat hij op de teller heeft, blikt Simons openhartig terug op een bijzonder rijkgevulde carrière: zijn liefde voor Club Brugge, het wel en wee bij de Rode Duivels en zijn afscheid ervan, zijn imago van ideale schoonzoon en … zijn geheim om twintig jaar aan de top te blijven spelen.

Timmy Simons 1000

Timmy Simons boek 1000

☑ 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
☑ Dag en nacht klantenservice
☑ Cadeautje? Laat het voor je inpakken en bezorgen

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws