Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Speler Club Brugge grapt: “Ik ben de coolste gast van de kleedkamer én de beste voetballer”

Vossen - Limbombe - Izquierdo - Claudemir - Van Rhijn - Poulain

Na de titel van vorig seizoen vertrokken heel weinig basisspelers bij Club Brugge. Dat wil zeggen dat Michel Preud’homme nog steeds over een kwalitatief sterke kern beschikt. Wie weet is onze Gouden Schoen José Izquierdo wel de beste speler van het land.

Joske komt de jongste weken weer aardig op dreef, met doelpunten tegen Zulte Waregem en KRC Genk als gevolg. Dat alles met dank aan teammanager en vertrouwenspersoon Dévy Rigaux, waar Izquierdo heel veel aan heeft.

“Dat klopt, waar zijn raadgevingen in het begin overkwamen als een officiële mededeling, voel ik nu dat hij het oprecht zegt om me te helpen. Het klikt gewoon tussen ons”, vertelt Izquierdo in Het Laatste Nieuws.

“Dat komt ­natuurlijk ook omdat ik én de coolste gast van de kleedkamer én de beste voetballer ben”, grapt de Colombiaanse spurtbom er nog op los in het interview.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws