Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Slecht nieuws voor Fran Brodic en zijn aanhangers

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

Eind februari zag Fran Brodic zijn goeie prestaties bij de beloften beloond worden door een opname in de A-kern van Club Brugge. Toen donderdagavond officieel bekend raakte dat Abdoulay Diaby dit seizoen niet meer in actie kan komen door de blessure die hij opliep in Genk, schoven heel wat Brugse fans Brodic al snel naar voren als zijn vervanger. Maar dat is (tot dusver) tevergeefs.

De Facebookpagina van Brodic meldt dat de 20-jarige Kroaat zondag niet in Jan Breydel zal vertoeven. “Sunday – trip to Italy on Viareggio Cup”, klinkt het. Komend weekend zal de goalgetter van de beloften samen met de andere manschappen van Sven Vermant deelnemen aan de Viareggio Cup, een prestigieus voetbaltoernooi in Italië dat plaatsvindt van maandag 13 tot en met woensdag 29 maart.

Daardoor is meteen ook duidelijk dat Brodic – ondanks het uitvallen van Diaby en Izquierdo – niet in actie zal komen in de laatste match van de reguliere competitie tegen Sint-Truiden. Thibault Vlietinck, die deze week samen met Brodic en Touba met de grote jongens meetrainde, belandt wellicht wél op het wedstrijdblad van komende zondag tegen de Kanaries.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws