Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Schorsing in Play-Offs dreigt voor Vossen en Vormer, zo gaat Preud’homme het aanpakken

Vossen - Vormer - Vanaken (Club Brugge - KV Mechelen)

Club Brugge krijgt zondag, tijdens de laatste match van de reguliere competitie, STVV over de vloer. Blauw-Zwart gaat vol voor de drie punten, maar mogelijk moeten Ruud Vormer en Jelle Vossen zich een beetje inhouden…

Zowel Vormer als Vossen staan momenteel op vier gele kaarten. Een extra gele kaart zou betekenen dat ze de eerste wedstrijd in Play-Off 1 meteen moeten missen. Het zou zonde zijn om op die manier aan de eindspurt van het seizoen te beginnen.

Toch lijkt Michel Preud’homme niet van plan om Vormer en Vossen aan de kant te houden. “We houden rekening met die gele kaarten”, aldus onze coach op zijn wekelijkse persbabbel. “Maar… Het belangrijkste is dat we zondag gewoon winnen.”

Weinig mogelijkheden

“Ik zal voor de elf beste spelers kiezen om STVV te bekampen. Bovendien heb ik op dit moment, door enkele blessures, weinig mogelijkheden om wissels door te voeren”, besluit de Luikenaar.

Wellicht zal Preud’homme Vossen en Vormer dus laten starten tegen STVV. Als de wedstrijd positief verloopt, kunnen de twee alsnog uit voorzorg naar de kant gehaald worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws