Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scheidsrechter Gent – Club Brugge bekendgemaakt

Ghelamco Arena 's avonds (AA Gent)

We hebben er lang op moeten wachten, maar komend weekend start met de Play-Offs eindelijk het hoogtepunt van het Belgische voetbalseizoen. Zondag wordt het smullen voor sportliefhebbers: namiddag is er met de Ronde van Vlaanderen een klassieker in het wielrennen en ‘s avonds is er met Gent – Club de Slag om Vlaanderen in het voetbal.

Blauw-Zwart heeft na de halvering van de punten nog 5 punten voorsprong op AA Gent, maar daar kan zondag al verandering in komen. Mits een Brugse driepunter in de Ghelamco Arena geven Michel Preud’homme & co de Buffalo’s al meteen een enorme tik in de titelstrijd. Omgekeerd kunnen Hein Vanhaezebrouck en zijn troepen tot op twee punten naderen van Club.

Intussen zijn de scheidsrechters voor het eerste Play-Off 1 weekend bekendgemaakt. Zulte Waregem – Anderlecht (vrijdag) wordt geleid door Jonathan Lardot, Charleroi – KV Oostende (zaterdag) door Serge Gumienny en Bart Vertenten krijgt tot slot de moeilijke taak om het altijd geladen duel tussen Gent en Club Brugge in goede banen te leiden. Dat meldt het officiële Twitter-account van de Belgische scheidsrechters.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws