Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ryan is blij dat Anderlecht niet won van Mechelen: “Ik blijf fan van Club Brugge”

Ryan - Refaelov - Agu (Club Brugge - Anderlecht)

Voor Mathew Ryan werd KRC Genk – Club Brugge een blij weerzien met zijn ex-ploeg. “Here’s to you Mathew Ryan, Bruges loves you more than you will know oooohh”, klonk het zaterdagavond na het laatste fluitsignaal vanuit het Brugse supportersvak in de Luminus Arena. En die liefde is nog altijd wederzijds.

Eerst en vooral was Ryan wel teleurgesteld dat hij de 2-1 van Izquierdo niet kon pakken. “Iedereen weet dat Izquierdo vaak op die manier scoort en toch lieten we ons verrassen. Ik haat tegengoals, en zeker als ze vermijdbaar zijn”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

De 24-jarige Australiër zag echter ook veel positieve zaken bij zijn huurclub. “De coach had erop aangedrongen dat we ons als warriors zouden gedragen. Dat hebben we gedaan. Op een zwaar veld hebben we gestreden tot de laatste snik en zo hebben we nog altijd een kans op Play-off 1.”

Al beseft de gewezen publiekslieveling van Jan Breydel dat die kans heel erg klein is. “Ik ben natuurlijk blij dat we Club klopten, want ik speel nu voor Racing Genk. Maar ergens ben ik ook content dat Anderlecht niet won. Ik blijf een fan van Club Brugge en zal straks voor hen supporteren in de titelstrijd.”

* Wil je graag de voetbalwereld buiten Jan Breydel verkennen? De goedkoopste voetbaltickets vind je hier. Zo kan je bijvoorbeeld Dortmund tickets op de kop tikken *

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws