Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Rotariu over zijn transfer op Deadline Day: “Ze stelden een uitleenbeurt voor”

Dorin Rotariu (Club Brugge - Zulte Waregem)

Op de laatste dag van de wintermercato versterkte Club Brugge zich met Dorin Rotariu. Een grote aanpassing voor de 21-jarige Roemeen die uitkwam voor Dinamo Boekarest, maar intussen voelt hij zich wel al goed in zijn sas bij Blauw-Zwart.

In een gesprek met het Roemeense GSP vertelt Rotariu over zijn extreem hectische Deadline Day. “Ik was de dag daarvoor al gebeld, toen stelden ze een uitleenbeurt voor. Maar uiteindelijk hebben ze op de laatste transferdag voor een permanente transfer gekozen. Er was een vreselijke commotie in de drie uur voor ik mijn handtekening zette. Er kwam van overal telefoon, met aanbiedingen van andere clubs. Maar ik denk dat Club Brugge een slimme keuze is.”

“Iedereen wil kampioen worden en in de Champions League spelen”, verklaart Rotariu zijn keuze voor Club. “In Brugge kan ik groeien en mijn doelen bereiken. Ik heb er speelkansen, Club Brugge geeft mij de opportuniteit om progressie te maken.”

Zijn aanpassing verloopt tot dusver ook vlot. “De fans en mijn ploegmaats hebben mij heel goed verwelkomd. Ik ben trouwens onder de indruk van de supporters.” Nu wil Rotariu vooral hard werken om speelminuten te krijgen. “Ik moet altijd klaar zijn om in het team te staan. Als je er de ene keer niet in staat, kan dat volgende keer weer anders zijn. Ik wil Club Brugge helpen om het succes te herhalen en Club opnieuw kampioen te maken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws