Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov doet erg zijn best om toptransfer voor Club Brugge te regelen

Lior Refaelov viert (Club Brugge - Kortrijk)

Lior Refaelov vertrok niet met Club Brugge op stage naar Marbella, omdat hij werd opgeroepen voor de nationale ploeg van Israël. Toch zou onze aanvallende middenvelder ondertussen van waarde kunnen zijn voor Blauw-Zwart.

Net als Refaelov, werd ook zijn maatje Tal Ben Haim opgeroepen voor de nationale ploeg van Israël. De twee kunnen het goed met elkaar vinden en Rafa hoopte er tijdens de vorige transferperiode al vurig op dat Ben Haim naar het Jan Breydelstadion zou verhuizen.

Club Brugge probeerde de buitenspeler weg te halen bij Maccabi Tel Aviv, maar die club hield zelfs bij een bod van meer dan 4 miljoen euro het been stijf. Uiteindelijk kwam Ben Haim dan ook niet naar Brugge.

“Toekomstige ploegmaat?”, plaatste Refaelov woensdag bij een foto met zijn maatje Ben Haim op zijn Instagram-pagina. Het is dus niet uitgesloten dat Ben Haim binnenkort toch nog naar Club Brugge komt. Komende zomer kan de speler overigens voor een gelimiteerde transfersom van 2,9 miljoen euro weg bij Maccabi Tel Aviv.

Future team mate ❔😉

Een bericht gedeeld door Lior Refaelov ✔️ (@liorrefaelov_8) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws