Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Publiekslieveling Anderlecht verrast: “Het zou magnifiek zijn om ooit voor Club te spelen”

Michel Preud'homme met Club-sjaal
Het is misschien niet meteen iets waar veel fans van Club Brugge op zitten te wachten, maar binnenkort speelt er mogelijk een ex-speler van Anderlecht in het Jan Breydelstadion. Als het van Dieumerci Mbokani afhangt, dan trekt hij binnenkort een Blauw-Zwart shirt aan.

Mbokani is op dit moment aan de slag bij Premier League-club Hull City, dat de spits huurt van Dynamo Kiev. “Maar vanaf januari kan ik met andere clubs beginnen te praten, want volgend jaar loopt mijn contract af. Waar ik volgend seizoen speel, is nog niet duidelijk. Dat zal afhangen van Kiev”, zegt Mbokani in Het Laaste Nieuws.

Preud’homme

In het verleden probeerde Michel Preud’homme de aanvaller al naar Brugge te halen. “Ik kan dat alleen maar bevestigen”, zegt Mbokani. “Ik bel hem nu zelf nog regelmatig. Ik ken Michel zeer goed, we hebben al lang een goeie verstandhouding. Hij heeft me vaak opgebeld: Dieu, je moet naar hier komen. Hij wou alles weten, over mijn salaris, over mijn contract… Maar uiteindelijk is het er niet van gekomen.”

Dat hij een verleden heeft bij Anderlecht en Standard, ziet Mbokani niet als een struikelblok. “Het zou magnifiek zijn om ooit voor Club te spelen. Ik heb nergens problemen met supporters. Voor mij zijn Standard, Anderlecht en Club Brugge de grootste clubs van België. En België is mijn tweede vaderland. Ik zal hier altijd terugkomen, want mijn kinderen zijn hier geboren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws