Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme tevreden: “Hij boekt vooruitgang”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Michel Preud’homme zit dezer dagen wat met de handen in het haar. Na Anthony Limbombe vielen ook José Izquierdo én Abdoulay Diaby geblesseerd uit. Voorin is de spoeling dun, al zijn er nog enkele opties.

Eén van die opties luistert naar de naam Dorin Rotariu. “We kunnen geen beroep doen op al onze mogelijkheden, maar we zoeken naar oplossingen. Rotariu is één van onze mogelijkheden”, aldus Michel Preud’homme.

“Dat is ook de reden waarom we hem hebben aangeworven. Dorin heeft al speelminuten gekregen, went nog wat aan onze manier van spelen, wordt goed gecoacht en boekt vooruitgang. Laten we hopen dat hij klaar is wanneer we hem nodig hebben”, besluit onze coach.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws