Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme komt met heel slecht nieuws over Izquierdo

Michel Preud'homme zorgen

Club Brugge heeft op de laatste speeldag van de reguliere competitie zijn leidersplaats moeten afstaan door een 2-2 gelijkspel tegen Sint-Truiden. Steven De Petter, Hans Vanaken, Claudemir en Pieter Gerkens namen de doelpunten voor hun rekening. Daardoor gaat Blauw-Zwart met één punt achterstand op Anderlecht – dat met 3-0 won van Waasland-Beveren – de Play-Offs in. 

Na afloop was Michel Preud’homme erg gefrustreerd. Zo trapte onze coach net na het laatste fluitsignaal nog een bal het terrein op en zocht hij meteen de kleedkamers op. En jammer genoeg had de Brugse coach op de persconferentie nog meer slecht nieuws.

“We zijn Izquierdo een tijdje kwijt”, sakkerde de Luikenaar. “Hij heeft een serieuze spierscheur. De eerste diagnose zegt zes weken onbeschikbaarheid. Dat is heel jammer, maar we gaan zoals we altijd gedaan hebben naar oplossingen zoeken.” Club hoopte zijn Colombiaanse sneltrein in het begin van Play-Off 1 te recupereren, maar dat plan zal dus niet kunnen doorgaan. Ook Anthony Limbombe ligt nog een tijdje in de lappenmand. “Anthony zal nog buiten strijd zijn tot halfweg de Play-Offs”, klinkt het op de officiële site.

Over de match zelf was MPH duidelijk. “Er was te weinig tempo, beweging en snelheid in de eerste helft. Je kan altijd moeilijke momenten hebben in een wedstrijd of een kampioenschap, en dan heb je ofwel het geluk mee of tegen. Bij ons zat het tegen, want niemand kan zeggen of die bal bij het doelpunt binnen of buiten was. Al neemt dat uiteraard niet weg dat we te weinig getoond hebben. Na de rust hebben we de oplossing gevonden, maar de grootste teleurstelling is dat je uiteindelijk toch nog de zege verspeelt. Dit had nooit mogen gebeuren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws