Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme in zijn nopjes na terugkeer oude bekende: “Ben overtuigd van positief effect”

Michel Preud'homme met brede glimlach

Met de komst van de spelersvrouwen moet het fysieke gedeelte even wijken op Play-Off stage in Marbella. Michel Preud’homme doet zijn spelers en partners zo een plezier, maar verwacht in ruil dat de vrouwen er komende maanden alles aan doen om mee de focus op het voetbal te leggen. Een tactiek die vorig jaar zijn vruchten afwierp. 

Een andere surprise van de chef was de terugkeer van mental coach Rudy Heylen. “We hebben goed gewerkt met Francisco D’Hoore (de mental coach van de jeugd, nvdr) die sterk is op individueel vlak, maar we hadden wel iets opgebouwd met Rudy Heylen. Zijn groepssessies werkten heel goed, daarom hebben wij hem teruggevraagd”, aldus Preud’homme in HLN.

Een niet te onderschatten factor volgens de Brugse coach. “Je moet op elk gebied proberen de beste voorbereiding te hebben. Dus ook mentaal. En het moest iets zijn dat direct rendement kan brengen. Doordat Rudy de spelers goed kent en goed met hen heeft samengewerkt, is dat ook mogelijk. Ik ben ervan overtuigd dat het een positief effect zal hebben. Vorig jaar kregen we na de verloren bekerfinale ook een klop en hebben we de spelersgroep met behulp van Rudy toch weer op scherp gekregen. Nu willen we hetzelfde doen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws