Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme haalt ‘geheim wapen’ terug naar Club Brugge

Verhaeghe - Preud'homme

Michel Preud’homme en zijn spelers bereiden zich in Spanje voor op de start van Play-Off 1. Tijdens de laatste weken van de reguliere competitie liep het nu en dan misschien ietsje minder voor Club Brugge, maar daar heeft onze trainer iets op gevonden.

Het Nieuwsblad weet namelijk dat Preud’homme met Rudy Heylen een geheim wapen terughaalt naar Blauw-Zwart. De mental coach kreeg van heel wat Brugse spelers lof voor zijn bijdrage in de titel van vorig seizoen, maar koos daarna voor een nieuwe uitdaging. Met het oog op Play-Off 1 is Heylen nu terug van weggeweest.

Gisteren (woensdag, nvdr) bracht Heylen al een bezoek aan Club Brugge in het Spaanse Marbella. Heylen had een hernieuwd kennismakingsmoment met de spelers en zal vanaf volgende week dinsdag opnieuw echt aan de slag gaan. Tijdens de Play-Offs moet hij opnieuw voor een bijdrage en hopelijk het kampioenschap zorgen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws