Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme deelt prikje uit aan Gent: “Sommigen geven meer tegen Club Brugge dan tegen andere clubs”

Michel Preud'homme schreeuwt

Club Brugge is al even zeker van een deelname aan play-off 1, sommige andere ploegen moeten knokken om bij de eerste zes te geraken. Michel Preud’homme heeft geen voorkeur voor een bepaalde tegenstander, maar deelde wel een prikje uit aan… Gent.

“Wie ik graag nog in play-off 1 zou zien? Dat is een moeilijke vraag. Het is moeilijk om te zeggen wie ik er nog bij wil, want je weet niet op voorhand wie het zal halen”, aldus Preud’homme op de persconferentie voorafgaand op de wedstrijd tegen Genk.

“Wat ik wel weet, is dat sommige clubs meer geven tegen Club Brugge dan tegen andere teams”, doelt Preud’homme op AA Gent. “Maar goed, dat is een klein verhaal. Wie play-off 1 haalt, zal dat verdiend hebben”, besloot onze trainer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws