Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Play-Off kalender zorgt voor ophef: “Daar zijn ze in Brugge niet gelukkig mee”

Michel Preud'homme boos

Maandagavond werden de precieze dagen en uren van speeldag 3 tot en met 8 bekendgemaakt en zo is de Play-Off kalender nu helemaal compleet. Naar verluidt is Club Brugge over één aspect niet te spreken.

Met verplaatsingen naar Gent, Zulte Waregem en Anderlecht heeft Club drie uitmatchen in zijn eerste vier wedstrijden, maar daar kunnen ze in Jan Breydel nog mee leven. “Het begin is moeilijk, maar het is vergelijkbaar met vorig seizoen”, vertelde Vincent Mannaert daarover aan Stadion. “Toen speelden we van de eerste vier matchen ook drie keer uit. Dan heb je het voordeel dat je in de terugronde nog drie wedstrijden voor eigen publiek kan spelen.”

Dat er voornamelijk rekening gehouden werd met de Europese kalender van Anderlecht en Genk kan er ook nog mee door, maar de datum van Club Brugge – Zulte Waregem doet de wenkbrauwen fronsen.

Blauw-Zwart moet immers op maandag 1 mei in eigen huis aan de bak tegen Essevee en moet vervolgens op vrijdag 5 mei al meteen op verplaatsing naar Charleroi. Daardoor zijn er slechts drie recuperatiedagen voor de manschappen van Michel Preud’homme. “Niet ingegeven door sportieve redenen, wel omwille van de televisie. En daar zijn ze in Brugge niet zo gelukkig mee”, klinkt de uitleg in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws