Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Play-Off 1 meemaken vanop de eerste rij? Dit is wat je nu al moet doen!

Blauwe rook (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge en Anderlecht tellen op dit moment beide 58 punten en dus lijkt het meer dan ooit een tweestrijd tussen de aartsrivalen te worden voor het kampioenschap. Wil jij erbij zijn? Neem dan even onderstaande belangrijke informatie door.

Op maandag 20 maart zullen álle data van de tien Play-Off 1-wedstrijden bekendgemaakt worden. Eén dag later, op dinsdag 21 maart, start Club Brugge met de verkoop van de tickets voor de Play-Offs. Concreet werkt het als volgt.

1) Je bent abonneehouder

Sit back & relax: jij hebt je – samen met meer dan 24.000 andere supporters – al verzekerd van 5 spannende Play-Off-matchen in een ongetwijfeld kolkend Jan Breydelstadion. Wil je nog 3 vrienden zonder abonnement meenemen? Lees dan even verder.

Club-fans Come on you blues

2) Je bent Club 1891-member, maar géén abonneehouder

Het zal spannend worden, maar je kan nog altijd tickets scoren. Elke Club 1891-member kan 4 tickets voor elke Play-Off-match bestellen. Vervolgens is het belangrijk dat je op dinsdag 21 maart om 10 uur beschikbaar bent om op de officiële Club-site één van de laatste losse tickets te bemachtigen. Onderstaand de prijzen.

Club Brugge tickets Play-Off 1 2016-2017

3) Je bent géén Club 1891-member en géén abonneehouder

Gezien het beperkt aantal tickets slinken je kansen aanzienlijk, maar met een serieuze portie geluk kan je alsnog tickets scoren in de Zuid-tribune. De Noord, Oost en West zijn uitsluitend beschikbaar voor Club 1891-leden. Vervolgens is het belangrijk dat je op dinsdag 21 maart om 10 uur beschikbaar bent om op de officiële Club-site één van de laatste losse tickets te bemachtigen.

Club-fans tijdens kampioenenviering tegen Anderlecht

Opgelet! Tickets kunnen enkel gekocht worden via tickets.clubbrugge.be. Als je nog géén online profiel hebt, is het aangeraden om daar zo snel mogelijk werk van te maken via my.clubbrugge.be. In de voorgaande jaren zorgde de losse ticketverkoop namelijk voor ware Tomorrowland-toestanden. Als je tijdens de verkoop nog een online profiel moet aanmaken, ben je er wellicht aan voor de moeite.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws