Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pijnlijk nieuws voor Oscar Duarte

Óscar Duarte (Club Brugge)

Oscar Duarte vertoefde van 2013 tot 2016 in Jan Breydel, maar zei Club Brugge na drie jaar vaarwel. De Costa Ricaan trok voor 3,5 seizoenen naar de Spaanse eersteklasser Espanyol, waar hij nu met een enorme tegenslag te kampen krijgt.

Duarte was vorig seizoen één van de basispionnen bij Espanyol, maar had het deze jaargang moeilijker. Net op het moment dat hij zich terug in het eerste elftal aan het knokken was, heeft hij echter pijnlijk nieuws gekregen. Zo zou de centrale verdediger tot 8 maanden out zijn vanwege gescheurde kruisbanden.

“God weet waarom de dingen gebeuren. Ik moet het maanden stellen zonder het ding dat ik het liefst doe. Bedankt voor alle berichten”, schrijft Duarte als antwoord op de vele steunbetuigingen die hij via sociale media ontvangt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws