Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Papa Mechele: “Brandon heeft 3 opties, maar hij heeft een duidelijke voorkeur”

Brandon Mechele (Club Brugge - Genk)

Brandon Mechele, Boli Bolingoli en Sébastien Bruzzese zullen zondagnamiddag niét in actie komen in het Jan Breydelstadion vanwege een soort van gentlemen’s agreement tussen Club en STVV. “Natuurlijk vindt Brandon dat jammer”, is vader Peter Mechele eerlijk. “Hij had graag tegen Club gespeeld en het zou ook wel een speciale wedstrijd geweest zijn.”

Desondanks zijn ze ten huize Mechele heel tevreden over de tijdelijke verhuis naar Stayen. “Brandon krijgt weer vertrouwen en heeft het spelplezier teruggevonden. Dat zijn toch zaken die hij in zijn laatste maanden in Brugge wat kwijt was. Er waren afgelopen winter nog enkele andere opties, maar Sint-Truiden was de beste keuze.”

Binnen enkele weken loopt de huurovereenkomst af, maar er is nog altijd geen duidelijkheid over de toekomst van de centrale verdediger. “Er zijn drie opties: ofwel keert Brandon terug naar Brugge, ofwel wordt hij opnieuw uitgeleend, ofwel wordt hij verkocht. Maar die beslissing zal sowieso in samenspraak met zijn manager en met Club Brugge gebeuren.” Al geniet één optie duidelijk de voorkeur: “Ja, Brandon hoopt op een terugkeer naar Brugge”, besluit vader Mechele in de Krant van West-Vlaanderen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws