Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Openhartige Engels: “Het ergste dat ik ooit op sociale media over mezelf las”

Bjorn Engels juicht

Bjorn Engels is nog maar 22 jaar, maar desondanks kende onze centrale verdediger in zijn nog prille voetbalcarrière al heel wat pech. Het Blauw-Zwarte jeugdproduct wist zijn tegenslagen echter keer op keer te overwinnen…

“Veel mensen zien niet hoeveel een revalidatie vraagt van je lichaam en geest”, vertelt Engels in gesprek met Sport/Voetbalmagazine. “Zo doe ik oefeningen voor blessurepreventie en tot drie keer per week krachtoefeningen. Ook voedingsadvies volg ik nauwgezet op. De titel zie ik dan ook als mijn grootste prestatie. Het was een opsteker na mijn lijdensweg en die vervelende knieblessure.”

Toch moet er Engels iets van het hart. “Het ergste dat ik ooit op sociale media over mezelf las? Mijn blessuregevoeligheid die altijd wordt bovengehaald. Die schouder kwam door een onfortuinlijke duw, bij die knie bleef mijn voet door een tackle ongelukkig in de grond steken. En mijn twee heupen, dat is een aangeboren kwestie. Maar als Engels er niet bij is, dan komt altijd die stempel terug van ‘geblesseerd’. Dat komt hard aan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws