Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwe naam genoemd als opvolger Preud’homme

Michel Preud'homme kampioenenbeker (Club Brugge - Anderlecht)

Naar alle waarschijnlijkheid trekt Michel Preud’homme na dit seizoen de deur in Jan Breydel achter zich dicht. Dat gaf voorzitter Bart Verhaeghe eerder ook al toe in een interview op het Gala van de Gouden Schoen. 

Tot dusver worden vooral Felice Mazzu en assistent-trainer Philippe Clement genoemd als mogelijke opvolgers. Maar ook Hugo Broos, die dit jaar verrassend de Afrika Cup won met Kameroen, sluit niks uit. “Ik wil nog niet stoppen, ik wil nog twee of drie jaar verder gaan. Waarom? Omdat ik mijn succes ook eens wil verzilveren. Toen ik kampioen werd bij Club Brugge, ben ik gebleven. Ook zo bij Anderlecht. Ik zeg niet dat ik Kameroen sowieso verlaat, maar ik besef dat er belangstelling is. Het kan alle kanten uit.”

“Of een Belgische club ook tot de mogelijkheden behoort? Waarom niet? Al zal ik streng zijn in mijn keuze. Club Brugge zou de cirkel wel rond maken. Mijn mooiste periode als trainer was immers bij Club Brugge. Titels, bekers, twee keer Trainer van het Jaar…” Al beseft Broos tegelijkertijd dat de kans klein is. “Ik ben er niet echt mee bezig en ik denk niet dat het zal gebeuren”, klinkt het in De Zondag.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws