Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nederlandse bondscoach negeert spelers van Club Brugge opnieuw

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)
Roberto Martinez maakte vandaag (vrijdag, nvdr) zijn selectie voor de interlands van de Rode Duivels bekend. Bij die selectie geen spelers van Club Brugge. Ook Danny Blind – de bondscoach van Nederland – riep geen enkele speler van Blauw-Zwart op.

Ruud Vormer, Stefano Denswil en in mindere mate ook Ricardo van Rhijn en zelfs Lex Immers: allen zijn ze beschikbaar voor het Nederlandse nationale elftal. Vooral Vormer en Denswil hebben er alweer een sterk seizoen op zitten. Toch worden ze – net als tijdens de vorige interlandbreaks – ‘genegeerd’ door Blind.

Het blijft een raadsel waarom de bondscoach van Oranje de Nederlanders van Club Brugge eens geen kans geeft bij het nationale elftal. Voor de volledigheid geven we hieronder de selectie van Nederland mee.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws