Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH zit met 5 afwezigen, maar ziet ook 2 manschappen terugkomen uit blessure

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

Zondagnamiddag eindigt de reguliere competitie voor Club Brugge met een thuiswedstrijd tegen Sint-Truiden. Een belangrijke match, aangezien Blauw-Zwart bij winst al zeker is van Europees voetbal en het in dat geval ook als leider aan de Play-Offs kan beginnen.

Michel Preud’homme kampt nog altijd met blessurezorgen: Abdoulay Diaby, Anthony Limbombe, José Izquierdo, Lex Immers en Tomas Pina zijn er niet bij tegen de Kanaries. Ricardo van Rhijn is dan weer geschorst door zijn rode kaart tegen Genk. Claudemir en Benoît Poulain maken daarentegen wel opnieuw deel uit van de selectie.

Ex-speler Ivan Leko moet het als trainer van STVV stellen zonder Igor Vetokele, Brandon Mechele, Boli Bolingoli en Sébastien Bruzzese. Als een soort van gentleman’s agreement mogen de Brugse huurlingen niet opdraven tegen hun moederclub, tenzij ze daar een contractueel vastgesteld bedrag voor over hebben. Dat is echter niét het geval.

PS: vanwege een speciale actie voor de laatste match van de reguliere competitie krijg je maar liefst 6 keer je inzet als Club wint van STVV –> Klik hier voor meer informatie.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle, Horvath en Teunckens

Verdedigers: Cools, Palacios, Engels, Poulain, Denswil, Verburgh, De Bock en Touba

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Refaelov, Rotariu, Vlietinck, Vossen en Moraes

Selectie Sint-Truiden

Vanwelkenhuysen, Djene, Pulido, De Sart, De Petter, Peeters, Bezus, Boli, Gerkens, Cuevas, Bagayoko, Ceballos, Dussaut, Pirard, Janssens, Kotysch, Abrahams, Fernandes en Swers

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws