Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH weet waar het misloopt: “Anders breekt de elastiek”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

Club Brugge had gehoopt op een overwinning tegen Sint-Truiden, maar moest uiteindelijk vrede nemen met een punt na een 2-2 gelijkspel. Michel Preud’homme legt de vinger op de wonde.

“Het is natuurlijk niet positief dat we niet meer aan de leiding staan”, opent de Brugse coach. “Ik wist dat STVV altijd alles gaf en dus heb ik deze week gehamerd op sterk beginnen, power enzovoort. In het begin hebben we dat geprobeerd, maar toch lukte het niet”, klinkt het op de officiële website.

Nochtans had Preud’homme zijn spelers genoeg redenen gegeven om het beste van zichzelf te geven. “Bij een driepunter hadden we drie jaar op rij de reguliere competitie afgesloten als leider. Dat was dan ook vooraf mijn boodschap aan de spelers, dat ze geschiedenis konden schrijven. We hebben dan wel 56 thuismatchen op rij gescoord, maar dit gelijkspel had nooit mogen gebeuren.”

Preud’homme beseft dat er komende weken nog werk is, maar blijft strijdvaardig. “We reiken dikwijls oplossingen aan, maar op een bepaald moment moet je vaststellen dat je op de limiet bent om echt meer te ambiëren. De elastiek kun je rekken tot een bepaald punt, maar niet verder want anders breekt hij. We vinden altijd oplossingen, dus we gaan die nu opnieuw proberen te vinden. We zullen de komende drie weken dan ook op alle aspecten keihard werken om klaar te zijn voor de Play-Offs.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws