Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH geeft blessure-update over Izquierdo en Engels: “Hij gaat iets sneller twijfelen”

Michel Preud'homme zorgen

Het doet Michel Preud’homme zichtbaar deugd dat mental coach Rudy Heylen terug van weggeweest is, maar er zijn ook de nodige zorgen bij Club Brugge. Al is er geen reden tot paniek.

Bjorn Engels zal niet meer in actie komen op de Play-Off stage in Marbella. “Björn heeft wat last van zijn adductoren”, verklaart Preud’homme. “Hopelijk is het niets ergs. We zullen een scan laten nemen. Maar dat is meer om hem wat gerust te stellen, want met zijn voorgeschiedenis gaat hij iets sneller twijfelen.”

Binnen een dikke week staat de Slag om Vlaanderen op het programma en hoopt de Brugse coach gewoon beroep te kunnen doen op zijn centrale verdediger. “Vanaf dinsdag gaat hij in Brugge normaal opnieuw meetrainen”, klinkt het in HLN.

José Izquierdo moet de match tegen AA Gent sowieso aan zich voorbij laten gaan, maar mogelijk kan hij wél nog voor het midden van de Play-Offs in actie komen. “Izquierdo zijn revalidatie verloopt goed, maar het gaat om gecontroleerde bewegingen. Het valt af te wachten hoe hij gaat reageren op ongecontroleerde bewegingen. We kunnen dus niet met zekerheid zeggen dat hij sneller zal recupereren.” De Gouden Schoen mist in principe de eerste 3 tot 5 matchen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws