Moet Dries Mertens zich zorgen beginnen maken? “Hartje Vanaken was voor Katrin Kerkhofs”

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hans Vanaken (Club Brugge - Anderlecht)

Hans Vanaken is de laatste weken één van de betere Bruggelingen. Tegen Sint-Truiden tekende de 24-jarige Limburger met een kopbaldoelpunt voor de 1-1 na een hoekschop van Ruud Vormer. In Stadion kwam echter vooral zijn viering achteraf ter sprake.

Vorige week was showbizzland te klein toen bleek dat er een barst zit in het sprookjeshuwelijk van Dries Mertens en Katrin Kerkhofs. Terwijl de Rode Duivel – die in Napels vertoeft – zijn bekende hartjesviering voor Katrin dezer dagen achterwege laat, postte de in Leuven verblijvende Katrin al een maand geen Instagram-foto meer over Dries.

Herman Brusselmans meent intussen te weten hoe de vork in de steel zit. “Je moet goed kijken wat Vanaken doet. Hans maakt een hartje als hij gescoord heeft (zie onderstaande beelden, nvdr). En dat is het hartje dat Dries Mertens niet meer maakt naar zijn Katrin Kerkhofs. Dus volgens mij heeft Katrin Kerkhofs Hans Vanaken ergens ontmoet en bloeit er iets moois.”

Johan Boskamp proest het uit als hij de theorie van Brusselmans hoort. “Nou, dat geloof ik niet!”, lacht de Nederlander. Maar Brusselmans is niet meer te stuiten. “Weet je wat het verschil is? Dries Mertens is maar 1 meter 40 en Hans Vanaken is 2 meter 10 hé”, besluit de schrijver met een serieuze kwinkslag.

Hans Vanaken scoort & viert met hartje


Hans Vanaken Goal – Club Brugge KV 1-1 St… door Football–Live

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws