Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier in zak en as na mirakel Barcelona: “Onaanvaardbaar”

Thomas Meunier (Club Brugge)

Wie anders dan FC Barcelona slaagde er woensdagavond in om een 4-0 nederlaag tegen Paris Saint-Germain uit de heenwedstrijd alsnog ongedaan te maken. Camp Nou was het decor voor een avondje voetbalgeschiedenis, maar zoals altijd zijn er ook in dit verhaal verliezers… Zoals onze Thomas Meunier.

Met een 6-1 eindstand evenaarde PSG zijn grootste Europese nederlaag ooit. Een harde klap, maar excuses zocht onze gewezen rechtsachter niet. “We moeten de zaken zeggen zoals ze zijn”, aldus de Rode Duivel in HLN. “De goals die ze gemaakt hebben, zijn onaanvaardbaar. We hadden ons kunnen kwalificeren door met 5-1 te verliezen, maar het doelpunt dat we niet mochten slikken, pakken we toch. Echt ongelooflijk.”

“Geen enkele ploeg heeft dit ooit gedaan, maar als één ploeg het zou kunnen, dan wel Barcelona. We hadden de wedstrijd veel serener moeten aanpakken, het is daaraan dat je ziet dat er nog iets ontbreekt bij ons. We kregen al een klop door hun enthousiasme en we zijn er nooit in geslaagd die situatie om te keren. In plaats van een rivaal werden we het slachtoffer. Het is moeilijk een verklaring te vinden. Ook al stuitten we op een ploeg met immense kwaliteiten, we waren PSG onwaardig.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws