Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Marc Coucke plaagt AA Gent met hilarische tweet

Marc Coucke (KV Oostende)

Donderdagavond stond er een Belgisch onderonsje op het programma in de Europa League. KRC Genk verraste daarin vriend en vijand door met maar liefst 2-5 te gaan winnen in de Ghelamco Arena.

De laatste weken klonk de roep naar maandagavondvoetbal harder dan ooit tevoren. Vooral AA Gent trok meermaals aan de alarmbel, omdat de Buffalo’s vinden dat ze met het huidige competitieformat ‘gestraft’ worden in de Jupiler Pro League door het ver te schoppen op het Europese toneel.

Marc Coucke, de tweetgrage voorzitter van KV Oostende, zag er de humor wel van in. “Vermoedelijk zullen ze nu niet alleen maandagvoetbal willen invoeren maar ook donderdagvoetbal willen afschaffen”, klinkt het. En er waren nog heel wat meer grapjassen op Twitter. Een bloemlezing.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws