Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert ziet na bekendmaking kalender 2 redenen waarom Club mag dromen van nieuwe titel

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Maandagnamiddag werd de kalender voor de Play-Offs bekendgemaakt in Brussel. Vincent Mannaert beseft dat het begin moeilijk wordt, maar is erg strijdvaardig.

Op de openingsspeeldag moet Club meteen naar de Ghelamco Arena. Daarna volgt een thuiswedstrijd tegen Charleroi en verplaatsingen naar Zulte Waregem en Anderlecht. “Beginnen op het veld van AA Gent is moeilijk, maar het is vergelijkbaar met vorig seizoen”, vertelt Mannaert aan Stadion. “Toen speelden we van de eerste vier matchen ook drie keer uit. Dan heb je het voordeel dat je in de terugronde nog drie wedstrijden voor eigen publiek kan spelen.”

In het begin van de Play-Offs kan Club niet rekenen op zijn Gouden Schoen, maar onze algemeen manager panikeert niet. “We hebben een brede en kwalitatief sterke kern. Tegen Anderlecht en AA Gent wonnen we dit seizoen trouwens al eens zonder Izquierdo. Nu moeten we zo snel mogelijk ons elan van twee weken geleden terugvinden. Toen wonnen we met 5-0 van Zulte Waregem. Ik heb er alle vertrouwen in, want we hebben alles nog in eigen handen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws