Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Liverpool en Man United willen tot 50 miljoen euro betalen voor ex-smaakmaker Club Brugge’

'Man United en Liverpool willen tot 50 miljoen euro betalen voor ex-smaakmaker Club Brugge'

Ivan Perisic maakte van 2009 tot 2011 het mooie weer bij Club Brugge. Hij scoorde maar liefst 31 keer in 70 matchen voor Blauw-Zwart en schopte het tot Profvoetballer van het Jaar. Na passages bij Dortmund en Wolfsburg vertoeft hij intussen bij Inter. De 28-jarige Kroaat zou na dit seizoen echter graag een toptransfer realiseren.

Zowel Manchester United als Liverpool spelen tot dusver geen rol van betekenis in de titelstrijd in de Premier League. Om daar komend seizoen verandering in te brengen, willen beide clubs zich versterken met onder meer Perisic. De Kroatische international maakte op het EK in Frankrijk indruk en dat is de Engelse grootmachten duidelijk niet ontgaan.

Sportmediaset meldt dat de gewezen publiekslieveling van Jan Breydel hoog op het verlanglijstje staat van Jürgen Klopp & co, maar tegelijkertijd hebben ook The Red Devils hun pijlen gericht op Perisic. Volgens diverse bronnen werd José Mourinho in Kroatië gespot om te onderhandelen over de komst van de basisspeler van Inter. De laatste geruchten spreken over veertig tot vijftig miljoen euro voor de flankaanvaller.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws