Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lestienne voedt geruchten over terugkeer naar Jupiler Pro League

Maxime Lestienne (Club Brugge)

Het gaat niet goed met Maxime Lestienne. Onze gewezen flankspeler kreeg dit seizoen nog maar 269 speelminuten bij Rubin Kazan en kampt ook naast het veld met problemen. De Russische club overweegt zelfs om hem naar de B-kern te sturen vanwege alcoholproblemen en een slechte houding tussen de lijnen.

Lestienne verloor op korte tijd zowel zijn moeder als vader en dat weegt op hem en zijn voetbalcarrière. Onlangs zocht en vond hij op Instagram nog steun bij oude bekende Jonathan Blondel. Rubin Kazan kent zijn situatie, maar lijkt zijn vleugelspits liever kwijt dan rijk.

Volgens Het Nieuwsblad kocht Lestienne onlangs een villa in Moorslede. Zijn vriendin, Kiara Vanlerberghe, is afkomstig van de West-Vlaamse gemeente. De speler zelf zou straks dus zomaar weer op de Belgische velden te bewonderen kunnen zijn. En dan heeft Club Brugge vanzelfsprekend een streepje voor. Bovendien zal Blauw-Zwart door het nakende vertrek van José Izquierdo sowieso nog op zoek gaan naar extra aanvallend geweld.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws