Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lestienne heeft het moeilijk, maar vindt steun bij Blondel: “Het allerbeste”

Lestienne heeft het moeilijk, maar vindt steun bij Jonathan Blondel Het allerbeste

Het gaat niet goed met Maxime Lestienne. Onze gewezen flankspeler kreeg dit seizoen nog maar drie basisplaatsen bij Rubin Kazan en kampt ook naast het veld met problemen.

Eerder deze week deed namelijk het gerucht de ronde dat het bestuur van Rubin Kazan Lestienne naar de B-kern wil sturen. De 24-jarige flankspeler zou tussen de lijnen niet de juiste houding aan de dag leggen en kampt naar verluidt met alcoholproblemen.

Op Instagram zoekt de gewezen vleugelspits van Blauw-Zwart steun bij een oude bekende: Jonathan Blondel. “Hij die mij geaccepteerd heeft, hij die mijn kameraad werd, hij die mijn broer werd en hij die nu ook peter is van mijn zoontje. Ik wens jou het allerbeste, mijn broer”, klinkt het. Blondel moest in 2015 noodgedwongen zijn voetbalschoenen aan de haak hangen vanwege aanhoudende blessureproblemen.

Maxime Lestienne vindt steun bij Jonathan Blondel

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws