Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ivan Leko heeft mooie woorden voor Club Brugge en zijn fans

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Ivan Leko is ook als trainer van Sint-Truiden nog altijd een graag geziene gast in het Jan Breydelstadion. De Kroatische middenvelder was in zijn tijd bij Club Brugge dan ook één van de publiekslievelingen. En die liefde is nog altijd wederzijds.

“Ik heb geen zenuwen om terug te gaan naar Jan Breydel, maar ben wel heel blij”, vertelt Leko via de officiële kanalen van STVV. “Eindelijk kan ik nog eens terugkeren. Ik heb altijd een speciale band gehad met iedereen binnen de club en de supporters. Het was ook mijn eerste club in België, dus het gaat zeker bijzonder worden.”

Leko beseft echter dat zijn manschappen voor een moeilijke opdracht staan. “Club Brugge is de toekomstige kampioen. De laatste drie maanden waren ze enorm sterk. Ik gun het hen. Het is moeilijk om zwakke punten op te noemen. Bovendien zullen we terechtkomen in een heksenketel. Je speelt vanaf minuut één tegen twaalf man”, klinkt het in HLN.

De Kanaries zijn blij met het behoud in 1A, maar dat wil niet zeggen dat ze zich vooraf gewonnen geven. “Waarom niet hopen op een mirakel? Onze sterkte is het collectief. Als wij het eerste kwartier doorkomen en de energie en het tempo van Club volgen, is alles mogelijk. We moeten compact blijven en niet de fout maken door op tien meter van de eigen goal te staan wachten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws